Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abyss

Tv-serie, 2019
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
De tv-serie Abyss is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Offbeat, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abyss op IMDB

"Abyss" is about a man and a woman who tragically dies and is given another chance at life through soul-reviving marbles in a magical abyss.

Acteurs in Abyss

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Abyss

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Blood, Sex & Royalty
In deze sensuele serie, een moderne variant op het Britse koninklijke drama, staan de levens van de dodelijkste, sexyste en meest iconische monarchen uit de geschiedenis centraal.