Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abzurdah

Film, 2015, 90 minuten
Abzurdah
Een 16-jarig meisje verliest haar burgerrechten en raakt via internet in contact met een oudere man. Na een erg eenzijdige relatie verglijdt ze in obsessies en anorexia.
De film Abzurdah is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abzurdah op Moviemeter

Cielo is een tienermeisje uit La Plata. Via het internet ontmoet ze Alejo, een man die negen jaar ouder is dan zij. Cielo wordt verliefd op hem, maar Alejo gebruikt haar enkel voor de seks. Alejo dumpt Cielo, omdat hij vindt dat ze te ver uit elkaar wonen. Cielo heeft het er lastig mee en krijgt anorexia. Ze probeert Alejo opnieuw voor zich te winnen, maar hij wil niets meer van haar weten.

Abzurdah op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Based on the autobiographical novel by Cielo Latini, the film tells the story of a teenager who falls in love and starts dating an older man whom she met on the Internet. Submerged in a shallow world, without any friends and with adults who can barely understand the adolescence, the relationship becomes an obsession for her, a loquacious, incisive and dizzying narrator who guides us through a story of unrequited love where the option of starving herself becomes the illusion of a perfect life.

Trailer

Acteurs in Abzurdah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Abzurdah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.