Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Acapulco La vida va

Film, 2016, 89 minuten
Acapulco La vida va
Drie goede vrienden gaan naar Acapulco, zogenaamd omdat een van hen zijn verloren liefde zoekt. Maar de echte reden voor de reis zorgt voor de nodige verrassingen.
De film Acapulco La vida va is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acapulco La vida va op Moviemeter

Drie goede vrienden besluiten naar Acapulco te gaan omdat ze daar 50 jaar geleden ook geweest zijn. Antolín is gelukkig getrouwd, hypochonder en draagt een koffer vol medicijnen. Justo is een verstokte vrijgezel die de hele tijd achter de meisjes loopt. Mariano, een succesvol architect en gepensioneerde, wil zogezegd op zoek gaan naar Carmen, op wie hij vroeger verliefd was. Hij heeft echter wel een pistool en drie kogels in zijn bagage zitten...

Acapulco La vida va op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Tres setentotes deciden ir a Acapulco como lo hacían 50 años atrás. Antolín, felizmente casado, es hipocondriaco y lleva una maleta llena de medicamentos; Justo, es un solterón empedernido que anda detrás de jovencitas todo el tiempo, y Mariano, un arquitecto exitoso ya retirado, que va en busca de Carmen, la acapulqueña de la que siempre vivido enamorado, pero lleva una pistola y tres balas en su equipaje.

Acteurs in Acapulco La vida va

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Acapulco La vida va

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.