Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Acapulco La vida va

Film, 2016, 89 minuten
Acapulco La vida va
Drie goede vrienden gaan naar Acapulco, zogenaamd omdat een van hen zijn verloren liefde zoekt. Maar de echte reden voor de reis zorgt voor de nodige verrassingen.
De film Acapulco La vida va is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acapulco La vida va op Moviemeter

Drie goede vrienden besluiten naar Acapulco te gaan omdat ze daar 50 jaar geleden ook geweest zijn. Antolín is gelukkig getrouwd, hypochonder en draagt een koffer vol medicijnen. Justo is een verstokte vrijgezel die de hele tijd achter de meisjes loopt. Mariano, een succesvol architect en gepensioneerde, wil zogezegd op zoek gaan naar Carmen, op wie hij vroeger verliefd was. Hij heeft echter wel een pistool en drie kogels in zijn bagage zitten...

Acapulco La vida va op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Tres setentotes deciden ir a Acapulco como lo hacían 50 años atrás. Antolín, felizmente casado, es hipocondriaco y lleva una maleta llena de medicamentos; Justo, es un solterón empedernido que anda detrás de jovencitas todo el tiempo, y Mariano, un arquitecto exitoso ya retirado, que va en busca de Carmen, la acapulqueña de la que siempre vivido enamorado, pero lleva una pistola y tres balas en su equipaje.

Acteurs in Acapulco La vida va

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Acapulco La vida va

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.