Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Achtste-groepers huilen niet

Cool Kids Don't Cry
Film, 2012, 99 minuten, 9.195 beoordelingen
Achtste-groepers huilen niet
De stoere Akkie zit in groep acht en is gek op voetbal. Maar dan wordt Akkie ziek. Als ze misschien het voetbaltoernooi zal missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar.
De film Achtste-groepers huilen niet is uitgebracht in 2012 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Achtste-groepers huilen niet op Moviemeter

'Achtste Groepers Huilen Niet' vertelt het verhaal van de levenslustige Akkie (Hanna Obbeek) die wild is van voetbal, ook al vindt klasgenoot Joep dat voetballen geen meidensport is. Akkie laat zich niet op haar kop zitten en met humor gaat ze tegen zijn pesterijen in. Wanneer ze leukemie krijgt, behoudt Akkie haar optimisme en energie. De hele klas van juf Ina leeft met haar mee en zelfs vanuit het ziekenhuis blijft Akkie zich met het schoolvoetbaltoernooi bemoeien. Als ze zo achteruit gaat dat ze onmogelijk aan het toernooi mee kan doen, bedenkt de stoere Joep een heel bijzonder plan.

Achtste-groepers huilen niet op IMDB

Score: 8 van de 10

Adaptation of one of Benelux most famous children's novels. Tough prime school girl Akkie loves soccer and can be a real bully. Love is the only thing she's scared of. When Akkie is ...

Trailer

Acteurs in Achtste-groepers huilen niet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Achtste-groepers huilen niet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dog Gone
Wanneer zijn geliefde hond vermist raakt, gaat een jonge man met zijn ouders op een enorme zoektocht om hem te vinden en hem zijn levensreddende medicatie te geven.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
Silverstar
Het vurige jonge paard Silverstar, zoon van Whitestar, ontmoet zijn gelijke in Esmee, een dappere puber die los wil breken om haar eigen pad te volgen.
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.