Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Acquitted

Tv-serie, 2016
Acquitted
20 jaar nadat hij is vrijgesproken van moord, keert een succesvolle zakenman terug om een noodlijdend bedrijf in zijn stad te helpen. Het verleden is niet vergeten.
De tv-serie Acquitted is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acquitted op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Acquitted follows the story of Aksel Borgen, a Norwegian business man who has worked his way to the top during his 20 years in Asia having left his native town after being acquitted of the murder of his high school sweetheart. When his home town's cornerstone business is threatened by bankruptcy, Aksel returns to save the place that once turned its back on him. The past has not been forgotten. His arrival tears old wounds apart and new conflicts arise as the past meets the present. Acquitted shadows a battle of guilt, revenge and hope of reconciliation, the man who pleaded not guilty is still judged by society.

Acteurs in Acquitted

Audio en ondertiteling

Audio: Noors
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Acquitted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.