Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Across Grace Alley

Film, 2013, 24 minuten
Across Grace Alley
Een jongetje is van streek door de scheiding van zijn ouders en wordt verliefd op de buurvrouw van zijn oma, een intrigerende danseres die hij door het raam kan zien.
De film Across Grace Alley is uitgebracht in 2013 en duurt 24 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Across Grace Alley op IMDB

Score: 7,1 van de 10

ACROSS GRACE ALLEY - A young boy struggling with his parents' divorce seeks solace in his infatuation with a captivating woman he discovers through a neighboring window. This poignant and visual coming-of-age story illustrates how brief encounters can have profound emotional effects. Written and Directed by Ralph Macchio. The film stars new discovery, Ben Hyland, four time Oscar nominee, Marsha Mason and world-class dancer, Karina Smirnoff, in her film lead debut.

Acteurs in Across Grace Alley

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Across Grace Alley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.