Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Across Grace Alley

Film, 2013, 24 minuten
Across Grace Alley
Een jongetje is van streek door de scheiding van zijn ouders en wordt verliefd op de buurvrouw van zijn oma, een intrigerende danseres die hij door het raam kan zien.
De film Across Grace Alley is uitgebracht in 2013 en duurt 24 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Across Grace Alley op IMDB

Score: 7,1 van de 10

ACROSS GRACE ALLEY - A young boy struggling with his parents' divorce seeks solace in his infatuation with a captivating woman he discovers through a neighboring window. This poignant and visual coming-of-age story illustrates how brief encounters can have profound emotional effects. Written and Directed by Ralph Macchio. The film stars new discovery, Ben Hyland, four time Oscar nominee, Marsha Mason and world-class dancer, Karina Smirnoff, in her film lead debut.

Acteurs in Across Grace Alley

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Across Grace Alley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.