Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Across Grace Alley

Film, 2013, 24 minuten
Across Grace Alley
Een jongetje is van streek door de scheiding van zijn ouders en wordt verliefd op de buurvrouw van zijn oma, een intrigerende danseres die hij door het raam kan zien.
De film Across Grace Alley is uitgebracht in 2013 en duurt 24 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Across Grace Alley op IMDB

Score: 7,1 van de 10

ACROSS GRACE ALLEY - A young boy struggling with his parents' divorce seeks solace in his infatuation with a captivating woman he discovers through a neighboring window. This poignant and visual coming-of-age story illustrates how brief encounters can have profound emotional effects. Written and Directed by Ralph Macchio. The film stars new discovery, Ben Hyland, four time Oscar nominee, Marsha Mason and world-class dancer, Karina Smirnoff, in her film lead debut.

Acteurs in Across Grace Alley

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Across Grace Alley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.