Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Adam Devine: Best Time of Our Lives

Film, 2019, 58 minuten
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
De film Adam Devine: Best Time of Our Lives is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Adam Devine: Best Time of Our Lives is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Adam Devine: Best Time of Our Lives op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Frenetic comic Adam Devine talks teen awkwardness, celebrity encounters, his "Pitch Perfect" audition and more in a special from his hometown of Omaha.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels

Meer zoals Adam Devine: Best Time of Our Lives

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
4 latas
Twee oude vrienden maken opnieuw de woestijnroadtrip van Spanje naar Mali om een stervende vriend te kunnen zien. Zijn dochter, met wie hij weinig contact had, reist mee.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?
Katherine Ryan: Glitter Room
Na afloop van haar tournee deelt comedian Katherine Ryan scherpe observaties over pestkoppen op school, wraaklichamen en de opvoeding van een heel chic kind.