Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Addicted

Film, 2014, 105 minuten
Addicted
Zoe heeft het goed voor elkaar, met een zorgzame man, twee kinderen en een geweldige carrière. Maar dan krijgt ze een onstilbaar verlangen naar seks met andere mannen.
De film Addicted is uitgebracht in 2014 en duurt 105 minuten. 'Addicted' is de eerste speelfilm gebaseerd op een bestseller van Zane, schrijver van erotische fictie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Sensueel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Addicted op Moviemeter

De succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het helemaal gemaakt te hebben. Ze is getrouwd met de man van van haar dromen, heeft twee prachtige kinderen en een vruchtbare carri\u00e8re. Maar toch huist er onrust in Zoe. Ze jaagt een geheim dubbelleven na. Daardoor bewandelt ze een gevaarlijk pad en speelt ze met haar leven.

Addicted op IMDB

Score: 6 van de 10

Follows the lives two co-dependent sisters who work as hotel maids in Fresno.

Acteurs in Addicted

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Addicted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
The Kitchen
Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.