Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Addicted

Film, 2014, 105 minuten
Addicted
Zoe heeft het goed voor elkaar, met een zorgzame man, twee kinderen en een geweldige carrière. Maar dan krijgt ze een onstilbaar verlangen naar seks met andere mannen.
De film Addicted is uitgebracht in 2014 en duurt 105 minuten. 'Addicted' is de eerste speelfilm gebaseerd op een bestseller van Zane, schrijver van erotische fictie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Sensueel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Addicted op Moviemeter

De succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het helemaal gemaakt te hebben. Ze is getrouwd met de man van van haar dromen, heeft twee prachtige kinderen en een vruchtbare carri\u00e8re. Maar toch huist er onrust in Zoe. Ze jaagt een geheim dubbelleven na. Daardoor bewandelt ze een gevaarlijk pad en speelt ze met haar leven.

Addicted op IMDB

Score: 6 van de 10

Follows the lives two co-dependent sisters who work as hotel maids in Fresno.

Acteurs in Addicted

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Addicted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Narvik
Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.
Dhamaka
Twee volslagen vreemden die toevallig op elkaar lijken (de één een oplichter, de ander de rijke erfgenaam van een bedrijf) strijden om de liefde van dezelfde vrouw.