Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Adios Amigos

Film, 2016, 91 minuten
Adios Amigos
Drie vrienden met een lichamelijke handicap gaan op een wilde roadtrip naar Spanje in de hoop dat ze daar hun eerste seksuele ervaring zullen opdoen.
Deze film is Hartverwarmend

Adios Amigos op Moviemeter

De drie vrienden Lars, Philip en Joost treffen elkaar iedere week in het zwembad, waar ze zich hardop verlekkeren aan al die knappe meisjes in bikini. Het voornaamste probleem in de realisering van hun fantasieën: Philip is volledig verlamd, Lars heeft een hersentumor en Joost is zo blind als een kip. Gedreven door hun maar al te menselijke hormonen ontstaat het plan om gedrieën naar Salou af te reizen.

Adios Amigos op IMDB

Three handicapped friends go on a road trip to Salou, Spain, for their first sexual experience.

Director:

Acteurs in Adios Amigos

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Adios Amigos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shtisel
Een Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.
The Fix
Comedians Jimmy Carr, D.L. Hughley en Katherine Ryan bespreken wereldproblemen met een wisselend panel van grappige gasten en een echte expert.
De Lego Batman-film
Wanneer een groep legendarische superschurken het heeft voorzien op Gotham City, moet de eenzame held Batman leren in een team te werken om de stad te redden.
Little Singham aur Kaal ka Mahajaal
Als Kaal, de gemeenste demon op aarde, dreigt om zijn dorp te vernietigen, moet kinderagent Little Singham alle zeilen bijzetten om terug te vechten.
Remember Me
Lastige jongen Tyler begint een relatie met Ally, de dochter van de agent die hem op hardhandige wijze arresteerde.