Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

Film, 2017, 62 minuten
Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say
De stand-upcomedian Aditi Mittal combineert actuele grappen met openhartige gesprekken over vrijgezellen, strings en gênante leeftijdscategorieën van Indiase films.
De film Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 62 minuten. Aditi Mittal zei haar baan in het bedrijfsleven op en werd een van de eerste vrouwelijke stand-upcomedians in India. Geschikt voor alle leeftijden.Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Trailblazing comic Aditi Mittal mixes topical stand-up with frank talk about being single, wearing thongs and the awkwardness of Indian movie ratings.

Acteurs in Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.