Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

Film, 2017, 62 minuten
Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say
De stand-upcomedian Aditi Mittal combineert actuele grappen met openhartige gesprekken over vrijgezellen, strings en gênante leeftijdscategorieën van Indiase films.
De film Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 62 minuten. Aditi Mittal zei haar baan in het bedrijfsleven op en werd een van de eerste vrouwelijke stand-upcomedians in India. Geschikt voor alle leeftijden.Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Trailblazing comic Aditi Mittal mixes topical stand-up with frank talk about being single, wearing thongs and the awkwardness of Indian movie ratings.

Acteurs in Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Aditi Mittal: Things They Wouldn't Let Me Say

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.