Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Advantageous

Film, 2015, 91 minuten
Advantageous
Om haar baan te behouden bij een biotech-bedrijf dat op de eeuwige jeugd uit is, moet deze vrouw van middelbare leeftijd een drastisch experiment ondergaan...
De film Advantageous is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Dit dystopische verhaal ontving een Special Jury Prize for Collaborative Vision op het Sundance Filmfestival van 2015. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Advantageous op Moviemeter

Het jaar 2041. Gwen is een woordvoerster van een radicale technologie die ervoor zorgt dat mensen hun natuurlijke nadelen kunnen overwinnen en het leven 'opnieuw' kunnen beginnen. Maar wanneer haar baan en gezin in gevaar zijn twijfelt ze of ze misschien zelf ook de procedure moet ondergaan.

Advantageous op IMDB

Score: 6 van de 10

In a near-future city where soaring opulence overshadows economic hardship, Gwen and her daughter Jules do all they can to hold on to their joy together, despite the instability surfacing in their world.

Acteurs in Advantageous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans;Engels

Meer zoals Advantageous

Jackie

Jackie

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.