Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Advantageous

Film, 2015, 91 minuten
Advantageous
Om haar baan te behouden bij een biotech-bedrijf dat op de eeuwige jeugd uit is, moet deze vrouw van middelbare leeftijd een drastisch experiment ondergaan...
De film Advantageous is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Dit dystopische verhaal ontving een Special Jury Prize for Collaborative Vision op het Sundance Filmfestival van 2015. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Advantageous op Moviemeter

Het jaar 2041. Gwen is een woordvoerster van een radicale technologie die ervoor zorgt dat mensen hun natuurlijke nadelen kunnen overwinnen en het leven 'opnieuw' kunnen beginnen. Maar wanneer haar baan en gezin in gevaar zijn twijfelt ze of ze misschien zelf ook de procedure moet ondergaan.

Advantageous op IMDB

Score: 6 van de 10

In a near-future city where soaring opulence overshadows economic hardship, Gwen and her daughter Jules do all they can to hold on to their joy together, despite the instability surfacing in their world.

Acteurs in Advantageous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans;Engels

Meer zoals Advantageous

Jackie

Jackie

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.