Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Afblijven

XTC Just Don't Do It
Film, 2006, 104 minuten, 6.360 beoordelingen
Afblijven
Als Melissa mag dansen in de videoclip van een bekende rapper doet ze iets doms. Om haar onzekerheid te verbergen slikt ze stiekem XTC. Het blijft niet bij één pilletje.
De film Afblijven is uitgebracht in 2006 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.

Afblijven op Moviemeter

Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?

Afblijven op IMDB

Score: 6 van de 10

Melissa is a nice and pretty girl with natural dreams and ambitions. But because of bad influences, her life becomes a nightmare. Until her real friends decide to get her out of there.

Trailer

Acteurs in Afblijven

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Afblijven

Costa!

Costa!

(2001)

The Bad Kids

The Bad Kids

(2016)

Divines

Divines

(2016)

Neo Yokio

Neo Yokio

(2017)

The Sinner

The Sinner

(2017)

Kappen!

Kappen!

(2016)

Baby

Baby

(2018)

Next Gen

Next Gen

(2018)

Battle

Battle

(2018)

iBOY

iBOY

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.