Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

After Maria

Documentaire, 2019, 37 minuten
After Maria
Drie Puerto Ricaanse vrouwen gaan een onzekere toekomst tegemoet met hun families nadat ze hun tijdelijke huis in New York moeten verlaten in de nasleep van orkaan Maria.
De documentaire After Maria is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 37 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.After Maria is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

After Maria op IMDB

Strong Puerto Rican women forced to flee the island after Hurricane Maria have bonded like family in a FEMA hotel in the Bronx. They seek stability in their new life as forces try to pull them apart.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans - Audiodescriptie;Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals After Maria

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.