Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

After

Film, 2019, 106 minuten
After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
De film After is uitgebracht in 2019 en duurt 106 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

After op IMDB

Score: 5,5 van de 10

A young woman falls for a guy with a dark secret and the two embark on a rocky relationship. Based on the novel by Anna Todd.

Acteurs in After

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals After

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.
Overcomer
Als een basketbalcoach met tegenzin een veldloopteam moet gaan leiden, ontdekt hij dat zijn enige hardloopster een verleden heeft dat de overtuigingen van beiden betwist.