Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ahí te encargo

Film, 2020, 111 minuten
Ahí te encargo
Een reclameman is gelukkig getrouwd met een succesvolle directeur totdat hij graag vader wil worden, net als zij carrière maakt. Dan brengt hij iemand mee naar huis.
De film Ahí te encargo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 111 minuten. De populaire Mexicaanse telenovela-sterren Mauricio Ochmann en Esmeralda Pimentel spelen in deze nieuwe romcom. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Ahí te encargo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Grappig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ahí te encargo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Ahí te encargo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.