Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ahí te encargo

Film, 2020, 111 minuten
Ahí te encargo
Een reclameman is gelukkig getrouwd met een succesvolle directeur totdat hij graag vader wil worden, net als zij carrière maakt. Dan brengt hij iemand mee naar huis.
De film Ahí te encargo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 111 minuten. De populaire Mexicaanse telenovela-sterren Mauricio Ochmann en Esmeralda Pimentel spelen in deze nieuwe romcom. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Ahí te encargo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Grappig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ahí te encargo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Ahí te encargo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.