Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ahora o Nunca

It's Now or Never
Film, 2015, 90 minuten
Ahora o Nunca
Eva en Alex besluiten te trouwen in Engeland, waar ze elkaar drie jaar eerder ontmoetten. Maar voor ze hun bestemming bereiken, moeten ze de nodige obstakels overwinnen.
De film Ahora o Nunca is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bizar, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ahora o Nunca op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Alex (Rovira) en Eva (Valverde) zijn een gelukkig stelletje, dat na jaren een relatie te hebben, besluit om te gaan trouwen. Als locatie kiezen ze het Engelse plattelandsdorpje Castle Combe, waar ze elkaar ook voor het eerst hebben ontmoet. Alleen doet zich dan een onverwacht probleem voor: een staking van luchtverkeersleiders maakt het voor Alex en zijn gasten onmogelijk om Eva te bereiken.

Ahora o Nunca op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Narrates the preparation for a wedding of a Spanish couple in which everything goes wrong.

Acteurs in Ahora o Nunca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Ahora o Nunca

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.