Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ahora o Nunca

It's Now or Never
Film, 2015, 90 minuten
Ahora o Nunca
Eva en Alex besluiten te trouwen in Engeland, waar ze elkaar drie jaar eerder ontmoetten. Maar voor ze hun bestemming bereiken, moeten ze de nodige obstakels overwinnen.
De film Ahora o Nunca is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Bizar, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ahora o Nunca op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Alex (Rovira) en Eva (Valverde) zijn een gelukkig stelletje, dat na jaren een relatie te hebben, besluit om te gaan trouwen. Als locatie kiezen ze het Engelse plattelandsdorpje Castle Combe, waar ze elkaar ook voor het eerst hebben ontmoet. Alleen doet zich dan een onverwacht probleem voor: een staking van luchtverkeersleiders maakt het voor Alex en zijn gasten onmogelijk om Eva te bereiken.

Ahora o Nunca op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Narrates the preparation for a wedding of a Spanish couple in which everything goes wrong.

Acteurs in Ahora o Nunca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Ahora o Nunca

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.