Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ahora o Nunca

It's Now or Never
Film, 2015, 90 minuten
Ahora o Nunca
Eva en Alex besluiten te trouwen in Engeland, waar ze elkaar drie jaar eerder ontmoetten. Maar voor ze hun bestemming bereiken, moeten ze de nodige obstakels overwinnen.
De film Ahora o Nunca is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bizar, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ahora o Nunca op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Alex (Rovira) en Eva (Valverde) zijn een gelukkig stelletje, dat na jaren een relatie te hebben, besluit om te gaan trouwen. Als locatie kiezen ze het Engelse plattelandsdorpje Castle Combe, waar ze elkaar ook voor het eerst hebben ontmoet. Alleen doet zich dan een onverwacht probleem voor: een staking van luchtverkeersleiders maakt het voor Alex en zijn gasten onmogelijk om Eva te bereiken.

Ahora o Nunca op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Narrates the preparation for a wedding of a Spanish couple in which everything goes wrong.

Acteurs in Ahora o Nunca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Ahora o Nunca

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.