Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ainori Love Wagon: Asian Journey

Tv-serie, 2018
Ainori Love Wagon: Asian Journey
Zeven mannen en vrouwen die elkaar niet kennen, rijden in een roze bus door Azië op zoek naar ware liefde. Hun doel is om met een partner terug te keren naar Japan.
De tv-serie Ainori Love Wagon: Asian Journey is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ainori Love Wagon: Asian Journey op IMDB

Score: 7 van de 10

Seven people in pursuit of true love -- four boys and three girls -- come together from various parts of Japan and travel on a journey through Asia (in a pink bus).

Acteurs in Ainori Love Wagon: Asian Journey

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Ainori Love Wagon: Asian Journey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.