Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Air Strike

The Bombing
Film, 2018, 96 minuten
Air Strike
Tijdens de Tweede Wereldoorlog traint een Amerikaanse piloot Chinese vliegeniers, zodat Chongqing zich kan verdedigen tegen brute Japanse luchtaanvallen.
De film Air Strike is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.

Acteurs in Air Strike

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Air Strike

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
Müslüm
Na een moeilijke jeugd schudt de Turkse arabeskzanger Müslüm Gürses zijn duistere verleden van zich af om een geliefd icoon te worden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Banlieusards
Drie broers – een gangster, een academicus en een beïnvloedbare tiener – leren harde lessen en proberen zich staande te houden in een ruige wijk.
Arctic
Een neergestorte piloot is gestrand in een ijskoude woestenij en zet alles op het spel om een ​​andere zwaargewonde overlevende te helpen voor het te laat is.