Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ajji

Granny
Film, 2017, 104 minuten
Ajji
Als een machtige man haar kleindochtertje seksueel misbruikt en het recht zijn beloop niet heeft, zint een arme, fragiele oude dame op gewelddadige wraak.
Deze film is Somber

Ajji op Moviemeter

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan. 

Ajji op IMDB

Little Manda is found raped and dumped in a trash heap near her slum. Her parents are more concerned with survival than dignity. The cops are powerless to help as the rapist is a local ...

Trailer

Acteurs in Ajji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ajji

Peepli Live

Peepli Live

(2010)

Revelations

Revelations

(2016)

Kahaani

Kahaani

(2012)

Hate Story

Hate Story

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Ugly

Ugly

(2013)

Liar's Dice

Liar's Dice

(2013)

Umrika

Umrika

(2015)

Dedh Ishqiya

Dedh Ishqiya

(2014)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

The Saint

The Saint

(2017)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Ekşi Elmalar

Ekşi Elmalar

(2016)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Catching Feelings
Temidden van toenemende huwelijksproblemen wordt het leven van een professor en een journaliste in Johannesburg overhoop gehaald door een losbandige beroemde schrijver.
Amo
Ondanks het aangescherpte drugsbeleid van de Filipijnse overheid breidt middelbarescholier Joseph zijn drugshandeltje uit en pleegt zijn oom corruptie als politieagent.
Cargo
Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.
Live
De politieagenten van de drukste patrouilledienst van Zuid-Korea zwoegen dag en nacht om de wet en rust te handhaven, maar de werkelijkheid is allesbehalve ordelijk.
Paheli
Traditionele Indiase folklore komt tot leven in deze betoverende film die is gebaseerd op een verhaal van Statwart Vijaydan Detha.