Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ajji

Granny
Film, 2017, 104 minuten
Ajji
Als een machtige man haar kleindochtertje seksueel misbruikt en het recht zijn beloop niet heeft, zint een arme, fragiele oude dame op gewelddadige wraak.
Deze film is Somber

Ajji op Moviemeter

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan. 

Ajji op IMDB

Little Manda is found raped and dumped in a trash heap near her slum. Her parents are more concerned with survival than dignity. The cops are powerless to help as the rapist is a local ...

Trailer

Acteurs in Ajji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ajji

Peepli Live

Peepli Live

(2010)

Revelations

Revelations

(2016)

Kahaani

Kahaani

(2012)

Hate Story

Hate Story

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Ugly

Ugly

(2013)

Liar's Dice

Liar's Dice

(2013)

Umrika

Umrika

(2015)

Dedh Ishqiya

Dedh Ishqiya

(2014)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

The Saint

The Saint

(2017)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Ekşi Elmalar

Ekşi Elmalar

(2016)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
Illang: The Wolf Brigade
In 2029 vecht de elite-eenheid Illang tegen terroristen die de hereniging van Korea proberen tegen te houden. Maar mogelijk ligt er nog een vijand op de loer.
Django Unchained
Samen met een Duitse premiejager reist een bevrijde slaaf, Django, door Amerika om zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een sadistische plantage-eigenaar.
Aquí No Ha Pasado Nada
De zorgeloze student Vicente moet vechten voor zijn vrijheid als een vriend met connecties hem valselijk beschuldigt een ongeluk te hebben veroorzaakt.
Apostle
In 1905 bindt een vagebond, die op een gevaarlijke missie is om zijn gekidnapte zus te redden, de strijd aan met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland.