Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ajji

Granny
Film, 2017, 104 minuten
Ajji
Als een machtige man haar kleindochtertje seksueel misbruikt en het recht zijn beloop niet heeft, zint een arme, fragiele oude dame op gewelddadige wraak.
De film Ajji is uitgebracht in 2017 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ajji op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan. 

Ajji op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Little Manda is found raped and dumped in a trash heap near her slum. Her parents are more concerned with survival than dignity. The cops are powerless to help as the rapist is a local ...

Trailer

Acteurs in Ajji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ajji

Peepli Live

Peepli Live

(2010)

Revelations

Revelations

(2016)

Kahaani

Kahaani

(2012)

Hate Story

Hate Story

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Ugly

Ugly

(2013)

Liar's Dice

Liar's Dice

(2013)

Umrika

Umrika

(2015)

Dedh Ishqiya

Dedh Ishqiya

(2014)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

The Saint

The Saint

(2017)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Ekşi Elmalar

Ekşi Elmalar

(2016)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.
Weissensee
Oost-Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog. Een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten komen in contact door een onverwachte romance.