Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

AKA

Film, 2023, 124 minuten
AKA
Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.
De film AKA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 124 minuten. Voormalig stuntman Alban Lenoir speelt samen met voetballegende en acteur Éric Cantona in deze grimmige misdaadthriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. AKA is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in AKA

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals AKA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?
In Love and Deep Water
Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord van een cruiseschip op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.