Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

AKA

Film, 2023, 124 minuten
AKA
Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.
De film AKA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 124 minuten. Voormalig stuntman Alban Lenoir speelt samen met voetballegende en acteur Éric Cantona in deze grimmige misdaadthriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. AKA is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in AKA

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals AKA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Premier Voyage
Na de dood van hun moeder beginnen een tienermeisje en haar 5-jarige broertje aan een ontroerende reis om hun vader te vinden die hen jaren eerder in de steek heeft gelaten.