Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Albion: The Enchanted Stallion

Film, 2016, 106 minuten
Albion: The Enchanted Stallion
Als een magisch paard een moedig meisje naar een fantasiewereld brengt, probeert ze het land voor eens en altijd te verlossen van een kwaadaardige generaal.
De film Albion: The Enchanted Stallion is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. Emmy-winnares Debra Messing speelt een zachtaardige koningin en John Cleese een hebzuchtige heerser. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Albion: The Enchanted Stallion op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Evie is een 12-jarig meisje. Op een dag wordt zij opgepikt door een magische, zwarte hengst die haar naar de mythische wereld Albion brengt. Evie ontdekt dat er oorlog gevoerd wordt tussen twee partijen, een goede en een slechte. Het is nu aan Evie ervoor te zorgen dat er weer vrede komt in Albion. Ze wordt geholpen door de hengst, een jonge krijger, en een vriend.

Albion: The Enchanted Stallion op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A twelve-year-old girl is transported by a magical black stallion to the mystical world of ALBION, where she discovers that she alone is the key to saving an entire race of people.

Acteurs in Albion: The Enchanted Stallion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Albion: The Enchanted Stallion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.
Trouble
Een verwende hond vindt avontuur – en vrienden – op straat wanneer zijn rijke baasje sterft en hij door toedoen van haar hebberige familie op een verkeerde plek belandt.
The Tale of Despereaux
Deze bewerking van Kate DiCamillo's boek vertelt het verhaal van een zeer talentvolle muis die verliefd wordt op een prinses. Nee, geen muis, maar een mens.