Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Albion: The Enchanted Stallion

Film, 2016, 106 minuten
Albion: The Enchanted Stallion
Als een magisch paard een moedig meisje naar een fantasiewereld brengt, probeert ze het land voor eens en altijd te verlossen van een kwaadaardige generaal.
De film Albion: The Enchanted Stallion is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. Emmy-winnares Debra Messing speelt een zachtaardige koningin en John Cleese een hebzuchtige heerser. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Albion: The Enchanted Stallion op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Evie is een 12-jarig meisje. Op een dag wordt zij opgepikt door een magische, zwarte hengst die haar naar de mythische wereld Albion brengt. Evie ontdekt dat er oorlog gevoerd wordt tussen twee partijen, een goede en een slechte. Het is nu aan Evie ervoor te zorgen dat er weer vrede komt in Albion. Ze wordt geholpen door de hengst, een jonge krijger, en een vriend.

Albion: The Enchanted Stallion op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A twelve-year-old girl is transported by a magical black stallion to the mystical world of ALBION, where she discovers that she alone is the key to saving an entire race of people.

Acteurs in Albion: The Enchanted Stallion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Albion: The Enchanted Stallion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.