Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Albion: The Enchanted Stallion

Film, 2016, 106 minuten
Albion: The Enchanted Stallion
Als een magisch paard een moedig meisje naar een fantasiewereld brengt, probeert ze het land voor eens en altijd te verlossen van een kwaadaardige generaal.
De film Albion: The Enchanted Stallion is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. Emmy-winnares Debra Messing speelt een zachtaardige koningin en John Cleese een hebzuchtige heerser. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Albion: The Enchanted Stallion op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Evie is een 12-jarig meisje. Op een dag wordt zij opgepikt door een magische, zwarte hengst die haar naar de mythische wereld Albion brengt. Evie ontdekt dat er oorlog gevoerd wordt tussen twee partijen, een goede en een slechte. Het is nu aan Evie ervoor te zorgen dat er weer vrede komt in Albion. Ze wordt geholpen door de hengst, een jonge krijger, en een vriend.

Albion: The Enchanted Stallion op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A twelve-year-old girl is transported by a magical black stallion to the mystical world of ALBION, where she discovers that she alone is the key to saving an entire race of people.

Acteurs in Albion: The Enchanted Stallion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Albion: The Enchanted Stallion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Benji
Nadat de lieve straathond Benji is geadopteerd door een vriendelijk gezin, jaagt hij op katten, flirt hij met een showhond en helpt hij twee ontvoerde kinderen te redden.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.