Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Albion: The Enchanted Stallion

Film, 2016, 106 minuten
Albion: The Enchanted Stallion
Als een magisch paard een moedig meisje naar een fantasiewereld brengt, probeert ze het land voor eens en altijd te verlossen van een kwaadaardige generaal.
De film Albion: The Enchanted Stallion is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. Emmy-winnares Debra Messing speelt een zachtaardige koningin en John Cleese een hebzuchtige heerser. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Albion: The Enchanted Stallion op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Evie is een 12-jarig meisje. Op een dag wordt zij opgepikt door een magische, zwarte hengst die haar naar de mythische wereld Albion brengt. Evie ontdekt dat er oorlog gevoerd wordt tussen twee partijen, een goede en een slechte. Het is nu aan Evie ervoor te zorgen dat er weer vrede komt in Albion. Ze wordt geholpen door de hengst, een jonge krijger, en een vriend.

Albion: The Enchanted Stallion op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A twelve-year-old girl is transported by a magical black stallion to the mystical world of ALBION, where she discovers that she alone is the key to saving an entire race of people.

Acteurs in Albion: The Enchanted Stallion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Albion: The Enchanted Stallion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
The Big Nailed It Baking Challenge
In deze spin-off van Nailed It! krijgen tien verschrikkelijke bakkers tips van professionele coaches terwijl ze strijden om een mooie geldprijs.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.