Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alex Strangelove

Film, 2018, 98 minuten
Alex Strangelove
Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.
De film Alex Strangelove is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Alex Strangelove is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alex Strangelove op Moviemeter

Score: 2,77 van de 5

De leerling Alex Truelove heeft een relatie met zijn beste vriendin Claire en is van plan om met haar zijn eerste keer seks te beleven. Dit verandert wanneer hij de knappe en charmante Elliot ontmoet, die op jongens valt. Alex is meteen gebiologeerd door deze onbekende en begint aan een zoektocht naar zijn seksuele identiteit.

Alex Strangelove op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Alex, the high school class president, nerd and a straight A student, has been dating Claire a long time. They decide to sleep together but then he meets a gay guy and gets confused.

Acteurs in Alex Strangelove

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Alex Strangelove

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.