Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alias Grace

Tv-serie, 2017
Alias Grace
In het 19e-eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is. Deze serie is gebaseerd op de bekroonde roman van Margaret Atwood.
De tv-serie Alias Grace is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Uitvoerend producent Sarah Polley besteedde 20 jaar aan de bewerking van Atwoods boek, dat is gebaseerd op feiten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Alias Grace is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alias Grace op Moviemeter

Score: 3,59 van de 5

Het waargebeurde verhaal van Grace Marks, een huishoudster en immigrant uit Ierland. Ze wordt in 1843 gevangen genomen, wellicht onterecht, voor de moord op haar werkgever Thomas Kinnear. Grace beweert zich niets van de moord te herinneren, maar de feiten zijn onweerlegbaar. Een decennium later probeert Dr. Simon Jordan om Grace te helpen haar herinneringen op te halen.

Alias Grace op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Alias Grace is a TV mini-series starring Sarah Gadon, Edward Holcroft, and Rebecca Liddiard. In 19th-century Canada, a psychiatrist weighs whether a murderess should be pardoned due to insanity.

Acteurs in Alias Grace

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Alias Grace

Land Girls

Land Girls

(2011)

Reign

Reign

(2017)

Outlander

Outlander

(2018)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

The Crown

The Crown

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Gypsy

Gypsy

(2017)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Godless

Godless

(2017)

MINDHUNTER

MINDHUNTER

(2017)

Mudbound

Mudbound

(2017)

The Sinner

The Sinner

(2017)

Charité

Charité

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.