Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alias Grace

Tv-serie, 2017
Alias Grace
In het 19e-eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is. Deze serie is gebaseerd op de bekroonde roman van Margaret Atwood.
De tv-serie Alias Grace is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Uitvoerend producent Sarah Polley besteedde 20 jaar aan de bewerking van Atwoods boek, dat is gebaseerd op feiten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Alias Grace is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alias Grace op Moviemeter

Score: 3,59 van de 5

Het waargebeurde verhaal van Grace Marks, een huishoudster en immigrant uit Ierland. Ze wordt in 1843 gevangen genomen, wellicht onterecht, voor de moord op haar werkgever Thomas Kinnear. Grace beweert zich niets van de moord te herinneren, maar de feiten zijn onweerlegbaar. Een decennium later probeert Dr. Simon Jordan om Grace te helpen haar herinneringen op te halen.

Alias Grace op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Alias Grace is a TV mini-series starring Sarah Gadon, Edward Holcroft, and Rebecca Liddiard. In 19th-century Canada, a psychiatrist weighs whether a murderess should be pardoned due to insanity.

Acteurs in Alias Grace

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Alias Grace

Land Girls

Land Girls

(2011)

Reign

Reign

(2017)

Outlander

Outlander

(2018)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Gran Hotel

Gran Hotel

(2013)

The Crown

The Crown

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Gypsy

Gypsy

(2017)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Godless

Godless

(2017)

MINDHUNTER

MINDHUNTER

(2017)

Mudbound

Mudbound

(2017)

The Sinner

The Sinner

(2017)

Charité

Charité

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.