Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alive and Kicking

Documentaire, 2016, 88 minuten
Alive and Kicking
Neem een kijkje achter de schermen bij de nog altijd populaire swingdans en ontmoet de levendige en vrolijke persoonlijkheden die deze kunstvorm zo uniek maken.
De documentaire Alive and Kicking is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alive and Kicking op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

“Alive and Kicking” geeft de kijker een intieme blik via ingewijden in de cultuur van de huidige swing danswereld, terwijl de film ook een nieuw licht werpt op de problemen waarmee die in de moderne samenleving geconfronteerd wordt. Voor swing dansers maakt het niet uit wat voor moeilijkheden ze hebben in hun leven. Ze zijn vervuld met vreugde, opwinding en zelfs duizeligheid terwijl ze dansen. Het swing dansen streeft naar geluk. De meeste mensen beschouwen geluk als een passieve emotie: als er iets goeds gebeurt, zullen ze gelukkig zijn. Maar we hebben allemaal de mogelijkheid om vreugde te ervaren, zelfs onder de slechtste omstandigheden, zodra we beseffen dat dit geluk bestaat in ons.

Alive and Kicking op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Alive and Kicking gives the audience an intimate, insider's view into the culture of the current swing dance world while shedding light on issues facing modern society.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Alive and Kicking

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.