Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alive and Kicking

Documentaire, 2016, 88 minuten
Alive and Kicking
Neem een kijkje achter de schermen bij de nog altijd populaire swingdans en ontmoet de levendige en vrolijke persoonlijkheden die deze kunstvorm zo uniek maken.
De documentaire Alive and Kicking is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alive and Kicking op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

“Alive and Kicking” geeft de kijker een intieme blik via ingewijden in de cultuur van de huidige swing danswereld, terwijl de film ook een nieuw licht werpt op de problemen waarmee die in de moderne samenleving geconfronteerd wordt. Voor swing dansers maakt het niet uit wat voor moeilijkheden ze hebben in hun leven. Ze zijn vervuld met vreugde, opwinding en zelfs duizeligheid terwijl ze dansen. Het swing dansen streeft naar geluk. De meeste mensen beschouwen geluk als een passieve emotie: als er iets goeds gebeurt, zullen ze gelukkig zijn. Maar we hebben allemaal de mogelijkheid om vreugde te ervaren, zelfs onder de slechtste omstandigheden, zodra we beseffen dat dit geluk bestaat in ons.

Alive and Kicking op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Alive and Kicking gives the audience an intimate, insider's view into the culture of the current swing dance world while shedding light on issues facing modern society.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Alive and Kicking

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.