Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alive and Kicking

Documentaire, 2016, 88 minuten
Alive and Kicking
Neem een kijkje achter de schermen bij de nog altijd populaire swingdans en ontmoet de levendige en vrolijke persoonlijkheden die deze kunstvorm zo uniek maken.
De documentaire Alive and Kicking is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alive and Kicking op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

“Alive and Kicking” geeft de kijker een intieme blik via ingewijden in de cultuur van de huidige swing danswereld, terwijl de film ook een nieuw licht werpt op de problemen waarmee die in de moderne samenleving geconfronteerd wordt. Voor swing dansers maakt het niet uit wat voor moeilijkheden ze hebben in hun leven. Ze zijn vervuld met vreugde, opwinding en zelfs duizeligheid terwijl ze dansen. Het swing dansen streeft naar geluk. De meeste mensen beschouwen geluk als een passieve emotie: als er iets goeds gebeurt, zullen ze gelukkig zijn. Maar we hebben allemaal de mogelijkheid om vreugde te ervaren, zelfs onder de slechtste omstandigheden, zodra we beseffen dat dit geluk bestaat in ons.

Alive and Kicking op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Alive and Kicking gives the audience an intimate, insider's view into the culture of the current swing dance world while shedding light on issues facing modern society.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Alive and Kicking

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.