Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

All Hallows' Eve

Film, 2016, 92 minuten
All Hallows' Eve
Een tiener wil de geest van haar overleden moeder oproepen, maar ontwaakt per ongeluk de geest van een wraakzuchtige heks die haar woonplaats wil vernietigen.
De film All Hallows' Eve is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

All Hallows' Eve op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Wanneer Eva haar verjaardag viert, ontdekt ze de waarheid van wie ze echt afstamt. Sinds generaties heeft haar moeders familie een oud amulet en de kracht van een heks aan een meisje doorgegeven op haar 18de verjaardag. Deze keer is het haar beurt. Terwijl ze haar nieuwe krachten verkent, probeert Eva de geest van haar overleden moeder op te roepen ondanks de waarschuwingen van haar beste vriend en Barnaby, haar getrouwe beschermer, dat ze dit beter niet zou doen. In plaats daarvan roept ze echter per ongeluk de wraakzuchtige heks op die haar woonplaats wil vernietigen en de drie vrienden zijn verplicht om voor hun leven te vluchten...

All Hallows' Eve op IMDB

Score: 5,7 van de 10

As Eve celebrates her Birthday on Halloween night, she discovers she's a witch and accidentally summons an old relative that wants to enslave the town.

Acteurs in All Hallows' Eve

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Nederlands;Arabisch;Engels

Meer zoals All Hallows' Eve

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.
Gudetama: An Eggcellent Adventure
Gudetama is een lui ei en gaat schoorvoetend op een ongekend avontuur met Shakipiyo, een net uit het ei gekomen kuiken dat vastbesloten is hun moeder te vinden.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.