Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

All Hallows' Eve

Film, 2016, 92 minuten
All Hallows' Eve
Een tiener wil de geest van haar overleden moeder oproepen, maar ontwaakt per ongeluk de geest van een wraakzuchtige heks die haar woonplaats wil vernietigen.
De film All Hallows' Eve is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

All Hallows' Eve op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Wanneer Eva haar verjaardag viert, ontdekt ze de waarheid van wie ze echt afstamt. Sinds generaties heeft haar moeders familie een oud amulet en de kracht van een heks aan een meisje doorgegeven op haar 18de verjaardag. Deze keer is het haar beurt. Terwijl ze haar nieuwe krachten verkent, probeert Eva de geest van haar overleden moeder op te roepen ondanks de waarschuwingen van haar beste vriend en Barnaby, haar getrouwe beschermer, dat ze dit beter niet zou doen. In plaats daarvan roept ze echter per ongeluk de wraakzuchtige heks op die haar woonplaats wil vernietigen en de drie vrienden zijn verplicht om voor hun leven te vluchten...

All Hallows' Eve op IMDB

Score: 5,7 van de 10

As Eve celebrates her Birthday on Halloween night, she discovers she's a witch and accidentally summons an old relative that wants to enslave the town.

Acteurs in All Hallows' Eve

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Nederlands;Arabisch;Engels

Meer zoals All Hallows' Eve

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Rilakkuma's Theme Park Adventure
Knuffelbeer Rilakkuma beleeft een avontuurlijke dag vol fun en vriendschap in een pretpark waar alles draait om toetjes. Maar na vandaag sluit het pretpark voorgoed.
Lost Ollie
Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.