Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

All of Us Are Dead

Tv-serie, 2022
All of Us Are Dead
Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten — of veranderen in een van de dolle zombies.
De tv-serie All of Us Are Dead is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De ondoden grijpen de macht in deze meeslepende zombiehorrorthriller gebaseerd op de gelijknamige populaire webtoon. Geschikt voor 16 jaar en ouder. All of Us Are Dead is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

All of Us Are Dead op IMDB

Score: 7,8 van de 10

It was a normal school day for the students of a Korean high school-until a student returns from the school's science lab, infected by an unknown virus. As the infection spreads out of school and throughout the peninsula, the Military desperately interrogates the psychotic science teacher who started it all, while he students struggle to survive until help arrives.

Acteurs in All of Us Are Dead

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals All of Us Are Dead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.