Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alles ist gut

Film, 2019, 90 minuten
Alles ist gut
Een vrouw wordt aangerand door de zwager van haar nieuwe baas. Ze probeert te doen alsof er niets is gebeurd, maar geestelijk en lichamelijk valt dit haar zwaar.
De film Alles ist gut is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alles ist gut op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Janne's new boss's brother-in-law rapes her, but she doesn't report the incident and continues her way of life as usual. But her silence has consequences, not only for her but also for the love that she feels for her friend Piet.

Acteurs in Alles ist gut

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel];Duits - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Alles ist gut

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.