Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alles ist gut

Film, 2019, 90 minuten
Alles ist gut
Een vrouw wordt aangerand door de zwager van haar nieuwe baas. Ze probeert te doen alsof er niets is gebeurd, maar geestelijk en lichamelijk valt dit haar zwaar.
De film Alles ist gut is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alles ist gut op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Janne's new boss's brother-in-law rapes her, but she doesn't report the incident and continues her way of life as usual. But her silence has consequences, not only for her but also for the love that she feels for her friend Piet.

Acteurs in Alles ist gut

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel];Duits - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Alles ist gut

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.