Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aloha

Film, 2015, 104 minuten
Aloha
Terug op Hawaï voor de lancering van een satelliet krijgt een aannemer die werkt voor defensie al snel gevoelens voor zowel zijn ex als zijn militaire begeleidster.
De film Aloha is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams en Bill Murray schitteren in deze romantische comedy van Cameron Crowe. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aloha op Moviemeter

Brian Gilcrest (Bradley Cooper) is een 37-jarige defensieleverancier die vrijwel door iedereen gehaat wordt. Zijn enige vriend lijkt de geavanceerde computer Jeremy. Gilcrest krijgt de opdracht de lancering van een wapensatelliet vanuit Hawaï in de gaten te houden. Samen met de humorloze Majoor Lisa Ng (Emma Stone) moet hij de inheemse Hawaiiaanse Raad veiligheid garanderen voor de lancering. Daarnaast krijgt hij de kans op een ontmoeting met Tracy, de liefde van zijn leven die wegging, samen met haar man en twee kinderen. Op Hawaï ontdekt Gilcrest zichzelf.

Aloha op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A celebrated military contractor returns to the site of his greatest career triumphs and reconnects with a long-ago love while unexpectedly falling for the hard-charging Air Force watch-dog assigned to him.

Trailer

Acteurs in Aloha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Aloha

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.