Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aloha

Film, 2015, 104 minuten
Aloha
Terug op Hawaï voor de lancering van een satelliet krijgt een aannemer die werkt voor defensie al snel gevoelens voor zowel zijn ex als zijn militaire begeleidster.
De film Aloha is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams en Bill Murray schitteren in deze romantische comedy van Cameron Crowe. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aloha op Moviemeter

Brian Gilcrest (Bradley Cooper) is een 37-jarige defensieleverancier die vrijwel door iedereen gehaat wordt. Zijn enige vriend lijkt de geavanceerde computer Jeremy. Gilcrest krijgt de opdracht de lancering van een wapensatelliet vanuit Hawaï in de gaten te houden. Samen met de humorloze Majoor Lisa Ng (Emma Stone) moet hij de inheemse Hawaiiaanse Raad veiligheid garanderen voor de lancering. Daarnaast krijgt hij de kans op een ontmoeting met Tracy, de liefde van zijn leven die wegging, samen met haar man en twee kinderen. Op Hawaï ontdekt Gilcrest zichzelf.

Aloha op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A celebrated military contractor returns to the site of his greatest career triumphs and reconnects with a long-ago love while unexpectedly falling for the hard-charging Air Force watch-dog assigned to him.

Trailer

Acteurs in Aloha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Aloha

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?