Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Along Came a Spider

Film, 2001, 103 minuten, 7.604.779 beoordelingen
Along Came a Spider
Rechercheur en psycholoog Alex Cross zoekt samen met een in ongenade gevallen geheim agent naar de dochter van een senator die uit haar chique school werd ontvoerd.
De film Along Came a Spider is uitgebracht in 2001 en duurt 103 minuten. In deze thriller schittert Morgan Freeman als dr. Alex Cross. Naar de populaire romanreeks van auteur James Patterson. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Along Came a Spider op IMDB

Score: 6 van de 10

A congressman's daughter under Secret Service protection is kidnapped from a private school by an insider who calls Det. Alex Cross, sucking him into the case even though he's recovering from the loss of his partner.

Acteurs in Along Came a Spider

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Along Came a Spider

Intrusion

Intrusion

(2021)

Traffik

Traffik

(2018)

Edge of Fear

Edge of Fear

(2018)

8 Remains

8 Remains

(2018)

Fatal Affair

Fatal Affair

(2020)

Hypnotic

Hypnotic

(2021)

Hush

Hush

(1998)

Wild Things

Wild Things

(1998)

Seven

Seven

(1995)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.