Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alta mar

Tv-serie, 2020
Alta mar
Twee zussen ontdekken verontrustende familiegeheimen na een aantal mysterieuze sterfgevallen op een luxueus schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Brazilië voer.
De tv-serie Alta mar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Van de makers van Cable Girls en Grand Hotel. Met Ivana Baquero, Jon Kortajarena en José Sacristán. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Alta mar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alta mar op IMDB

Two sisters discover disturbing family secrets after a string of mysterious deaths occur on a luxury ship traveling from Spain to Brazil in the 1940s.

Acteurs in Alta mar

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiodescript
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Alta mar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Nadat er een dodelijk gas uit een fabriek in Bhopal is gelekt, riskeren heldhaftige spoorwegarbeiders hun leven om anderen te redden in het aangezicht van een onvoorstelbare ramp.
Informacja Zwrotna
Een voormalige rockster die door zijn alcoholverslaving een slecht geheugen en een gebroken gezin heeft, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.