Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alta mar

Tv-serie, 2020
Alta mar
Twee zussen ontdekken verontrustende familiegeheimen na een aantal mysterieuze sterfgevallen op een luxueus schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Brazilië voer.
De tv-serie Alta mar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Van de makers van Cable Girls en Grand Hotel. Met Ivana Baquero, Jon Kortajarena en José Sacristán. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Alta mar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alta mar op IMDB

Two sisters discover disturbing family secrets after a string of mysterious deaths occur on a luxury ship traveling from Spain to Brazil in the 1940s.

Acteurs in Alta mar

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiodescript
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Alta mar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.