Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Alvin & the Chipmunks 3
Film, 2011, 87 minuten, 264.382 beoordelingen
Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked
Wanneer Alvin en de Chipmunks op een cruise gaan, komen ze natuurlijk in de problemen, en spoelen ze als schipbreukelingen aan op een onbewoond eiland!
De film Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked is uitgebracht in 2011 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Meeslepend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked op Moviemeter

lvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'schipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook een schipbreukeling, die niets onder doet voor Alvin en de Chipmunks. Samen met hun nieuwe vriendje beleven ze een doldwaas avontuur, vol verrassingen en wijze levenslessen.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked op IMDB

Score: 4 van de 10

Playing around while aboard a cruise ship, the Chipmunks and Chipettes accidentally go overboard and end up marooned in a tropical paradise. They discover their new turf is not as deserted as it seems.

Trailer

Acteurs in Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Ivy + Bean
Bean ontdekt dat haar buurmeisje Ivy magische krachten bezit. De twee zorgen er met een toverspreuk voor dat Beans oudere zus voor eeuwig moet blijven dansen.
Ivy + Bean: Doomed to Dance
Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!
Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go
Koude, witte mist. Rammelende leidingen. En een griezelige stem die uit de afvoer komt. Zit er een spook in de badkamer op school? Ivy en Bean gaan het uitzoeken.