Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Alvin & the Chipmunks 3
Film, 2011, 87 minuten, 264.382 beoordelingen
Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked
Wanneer Alvin en de Chipmunks op een cruise gaan, komen ze natuurlijk in de problemen, en spoelen ze als schipbreukelingen aan op een onbewoond eiland!
De film Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked is uitgebracht in 2011 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Meeslepend, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked op Moviemeter

lvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'schipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook een schipbreukeling, die niets onder doet voor Alvin en de Chipmunks. Samen met hun nieuwe vriendje beleven ze een doldwaas avontuur, vol verrassingen en wijze levenslessen.

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked op IMDB

Score: 4 van de 10

Playing around while aboard a cruise ship, the Chipmunks and Chipettes accidentally go overboard and end up marooned in a tropical paradise. They discover their new turf is not as deserted as it seems.

Trailer

Acteurs in Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!