Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Alvin and the Chipmunks 2
Film, 2009, 88 minuten
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Alvin, Simon en Theodore zijn terug, samen met hun afgetobde manager Dave, en deze keer krijgen ze concurrentie: de Chipettes.
De film Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel is uitgebracht in 2009 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel op IMDB

Score: 4,5 van de 10

After a concert mishap lands Dave in the hospital, Alvin, Simon, and Theodore end up in the care of Dave's twenty-something cousin Toby. When the Chipmunks put aside their stardom to return to school to win a annual "Battle of the Bands" competition to save the school's music program. But the boys meet their match with the Chipettes, Brittany, Jeanette, & Eleanor, who are working for the Chipmunks's ex-manager Ian Hawke. Romantic sparks and crazy mishaps happen when the Chipmunks and Chipettes square off.

Acteurs in Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.
Gudetama: An Eggcellent Adventure
Gudetama is een lui ei en gaat schoorvoetend op een ongekend avontuur met Shakipiyo, een net uit het ei gekomen kuiken dat vastbesloten is hun moeder te vinden.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.