Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin and the Chipmunks

Film, 2007, 91 minuten
Alvin and the Chipmunks
Alvin en de Chipmunks ontmoeten hun toekomstige manager Dave Seville, die probeert zijn brood te verdienen als songwriter, voor het eerst in deze animatiefilm.
De film Alvin and the Chipmunks is uitgebracht in 2007 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin and the Chipmunks op Moviemeter

Score: 2,97 van de 5

Het verhaal gaat over drie eekhoorns. De rebelse Alvin, de lange genie en uitvinder Simon en de veelvraat Theodor. Alle drie worden opgevoed door Dave Seville. Hun grootste droom is om een van de bekendste rapgroepen aller tijden te worden. Alvin en de rest proberen alles op alles te zetten om zo snel mogelijk beroemd te worden. Op een dag krijgen zij een kans om een album uit te laten brengen, maar Dave daarentegen heeft zijn bedenkingen. Ze proberen Dave over te halen om alsnog toestemming te geven, zodat hun droom werkelijkheid wordt.

Alvin and the Chipmunks op IMDB

Score: 5 van de 10

A struggling songwriter named Dave Seville finds success when he comes across a trio of singing chipmunks: mischievous leader Alvin, brainy Simon, and chubby, impressionable Theodore.

Acteurs in Alvin and the Chipmunks

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Alvin and the Chipmunks

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
The Hidden Lives of Pets
Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.
Gabriel
Een 12-jarige autofanaat heeft het gehad met zijn grootouders. Om zijn van hem vervreemde vader te vinden, reist hij met zijn vriend door Polen.
De avonturen van Kuifje
Pientere Belgische journalist Kuifje en zijn trouwe viervoeter Bobbie reizen de wereld rond en nemen het op tegen dieven, ontvoerders en moordenaars.