Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Film, 2015, 92 minuten
Alvin en de chipmunks: Roadtrip
In deze komische sequel reist het harige drietal Alvin, Simon en Theodore het hele land door om te voorkomen dat hun voogd Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt.
De film Alvin en de chipmunks: Roadtrip is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin en de chipmunks: Roadtrip op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Through a series of misunderstandings, Alvin, Simon and Theodore come to believe that Dave is going to propose to his new girlfriend in Miami...and dump them. They have three days to get to him and stop the proposal, saving themselves not only from losing Dave but possibly from gaining a terrible stepbrother.

Acteurs in Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Alvin en de chipmunks: Roadtrip

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.