Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Film, 2015, 92 minuten
Alvin en de chipmunks: Roadtrip
In deze komische sequel reist het harige drietal Alvin, Simon en Theodore het hele land door om te voorkomen dat hun voogd Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt.
De film Alvin en de chipmunks: Roadtrip is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin en de chipmunks: Roadtrip op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Through a series of misunderstandings, Alvin, Simon and Theodore come to believe that Dave is going to propose to his new girlfriend in Miami...and dump them. They have three days to get to him and stop the proposal, saving themselves not only from losing Dave but possibly from gaining a terrible stepbrother.

Acteurs in Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Alvin en de chipmunks: Roadtrip

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Mortel
Twee middelbare scholieren met superkrachten sluiten een deal met een bovennatuurlijk wezen. Nu gaan ze samenwerken om een moord op te lossen.
Lorena, la de pies ligeros
Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.