Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Film, 2015, 92 minuten
Alvin en de chipmunks: Roadtrip
In deze komische sequel reist het harige drietal Alvin, Simon en Theodore het hele land door om te voorkomen dat hun voogd Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt.
De film Alvin en de chipmunks: Roadtrip is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin en de chipmunks: Roadtrip op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Through a series of misunderstandings, Alvin, Simon and Theodore come to believe that Dave is going to propose to his new girlfriend in Miami...and dump them. They have three days to get to him and stop the proposal, saving themselves not only from losing Dave but possibly from gaining a terrible stepbrother.

Acteurs in Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Alvin en de chipmunks: Roadtrip

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.