Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Film, 2015, 92 minuten
Alvin en de chipmunks: Roadtrip
In deze komische sequel reist het harige drietal Alvin, Simon en Theodore het hele land door om te voorkomen dat hun voogd Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt.
De film Alvin en de chipmunks: Roadtrip is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alvin en de chipmunks: Roadtrip op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Through a series of misunderstandings, Alvin, Simon and Theodore come to believe that Dave is going to propose to his new girlfriend in Miami...and dump them. They have three days to get to him and stop the proposal, saving themselves not only from losing Dave but possibly from gaining a terrible stepbrother.

Acteurs in Alvin en de chipmunks: Roadtrip

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Alvin en de chipmunks: Roadtrip

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.