Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amar Akbar & Tony

Film, 2015, 92 minuten
Amar Akbar & Tony
De broederlijke band van drie jeugdvrienden (een sikh, een moslim en een katholiek) wordt op de proef gesteld door de vaak komische absurditeit van volwassenheid.
De film Amar Akbar & Tony is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amar Akbar & Tony op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

De film gaat in op de dilemma’s van drie mannen / jeugdvrienden in het hedendaagse Londen. Amar, een Sikh wiens veelbelovende carrière in duigen valt, Tony, een Ierse katholieke christen verliefd op de verkeerde vrouw en de islamitische Akbar, een ambitieuze en welbespraakte charmeur. De titel van de film is geïnspireerd op de Bollywood komedie 'Amar Akbar Anthony' (1970).

Amar Akbar & Tony op IMDB

Score: 5 van de 10

Amar, Akbar & Tony follows the lives and loves of three childhood friends through twists and turns as the characters face sudden and unforeseen changes to their idealistic and trouble-free young lives. With hilarious and sometimes tragic consequences, the brotherly bond shared by the trio is forced to come to terms with some unexpected challenges. Interracial marriage, near fatal accidents and stints in prison will test old friendships and family values. A coming of age comedy drama showing the absurdities of life can also be the most amusing.

Acteurs in Amar Akbar & Tony

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Amar Akbar & Tony

De marathon

De marathon

(2012)

The Flash

The Flash

(2021)

Vrije teugels

Vrije teugels

(2019)

Sahara

Sahara

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.