Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amar Akbar & Tony

Film, 2015, 92 minuten
Amar Akbar & Tony
De broederlijke band van drie jeugdvrienden (een sikh, een moslim en een katholiek) wordt op de proef gesteld door de vaak komische absurditeit van volwassenheid.
De film Amar Akbar & Tony is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amar Akbar & Tony op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

De film gaat in op de dilemma’s van drie mannen / jeugdvrienden in het hedendaagse Londen. Amar, een Sikh wiens veelbelovende carrière in duigen valt, Tony, een Ierse katholieke christen verliefd op de verkeerde vrouw en de islamitische Akbar, een ambitieuze en welbespraakte charmeur. De titel van de film is geïnspireerd op de Bollywood komedie 'Amar Akbar Anthony' (1970).

Amar Akbar & Tony op IMDB

Score: 5 van de 10

Amar, Akbar & Tony follows the lives and loves of three childhood friends through twists and turns as the characters face sudden and unforeseen changes to their idealistic and trouble-free young lives. With hilarious and sometimes tragic consequences, the brotherly bond shared by the trio is forced to come to terms with some unexpected challenges. Interracial marriage, near fatal accidents and stints in prison will test old friendships and family values. A coming of age comedy drama showing the absurdities of life can also be the most amusing.

Acteurs in Amar Akbar & Tony

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Amar Akbar & Tony

De Marathon

De Marathon

(2012)

The Flash

The Flash

(2021)

Vrije teugels

Vrije teugels

(2019)

Sahara

Sahara

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.