Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amar

Film, 2017, 103 minuten
Amar
Als de harde realiteit geleidelijk hun ideaalbeeld van romantiek ondermijnt, ervaren de jonge Laura en Carlos de intensiteit en kwetsbaarheid van eerste liefde.
De film Amar is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amar op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Laura en Carlos houden van elkaar alsof elke dag hun laatste is. Gedreven door de wens om haar eigen leven te bepalen en los te komen van de controle van haar moeder, droomt Laura ervan om zwanger te raken. Beiden zoeken naar hun plaats in deze wereld, maar één jaar later en een klein beetje volwassener, is hun diepe passie nog slechts een herinnering.

Amar op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Laura and Carlos love each other as if every day was the last, and perhaps that first love intensity is what will tear them apart a year later.

Acteurs in Amar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Amar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ray
Ray
Jamie Foxx speelt Ray Charles in deze biopic, die laat zien welke problemen de R&B-legende heeft moeten overwinnen om wereldberoemd te worden.
Soni
Terwijl een opvliegende agente en haar nuchtere bazin misdaden tegen vrouwen in Delhi bestrijden, krijgen ze ook in hun eigen leven te maken met genderkwesties.
IO
IO
Als een jonge wetenschapster een manier zoekt om de stervende aarde te redden, leert ze een man kennen die zich haast om met de laatste shuttle de planeet te verlaten.
Baazaar
Een naïeve nieuwkomer ontdekt de lelijke kant van ambitie als hij komt te werken bij zijn idool, een keiharde aandelenmagnaat in Mumbai met dubieuze handelspraktijken.
The Edge of Seventeen
Als de beste (en enige) vriendin van Nadine verkering krijgt met haar walgelijke oudere broer, wordt het leven van de cynische tiener nog ondraaglijker.