Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amateur

Film, 2018, 96 minuten
Amateur
Nadat een 14-jarig basketbaltalent is gescout door een elitaire middelbare school, wordt hij geconfronteerd met corruptie en hebzucht in de amateursport.
De film Amateur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Amateur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amateur op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Terron, een 14-jarige jongen, wordt gerekruteerd voor een elite school. De jongen is een groot basketbaltalent. Toch heeft hij moeite te integreren in zijn nieuwe team. De coach laat hem intense trainingen en beproevingen ondergaan. Tot overmaat van ramp wordt Terron geconfronteerd met corruptie en hebzucht binnen de amateursport.

Amateur op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Amateur is a movie starring Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, and Hanna Longo. A young basketball future star struggles with his personal life in pursuit of his dream.

Acteurs in Amateur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Amateur

Coach Carter

Coach Carter

(2005)

First Sunday

First Sunday

(2008)

Iverson

Iverson

(2014)

Concussion

Concussion

(2015)

Burning Sands

Burning Sands

(2017)

First Match

First Match

(2018)

On My Block

On My Block

(2021)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Pickpockets

Pickpockets

(2017)

Rapture

Rapture

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

Fastest Car

Fastest Car

(2019)

Dude

Dude

(2018)

21 Thunder

21 Thunder

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.