Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amateur

Film, 2018, 96 minuten
Amateur
Nadat een 14-jarig basketbaltalent is gescout door een elitaire middelbare school, wordt hij geconfronteerd met corruptie en hebzucht in de amateursport.
De film Amateur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Amateur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amateur op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Terron, een 14-jarige jongen, wordt gerekruteerd voor een elite school. De jongen is een groot basketbaltalent. Toch heeft hij moeite te integreren in zijn nieuwe team. De coach laat hem intense trainingen en beproevingen ondergaan. Tot overmaat van ramp wordt Terron geconfronteerd met corruptie en hebzucht binnen de amateursport.

Amateur op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Amateur is a movie starring Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, and Hanna Longo. A young basketball future star struggles with his personal life in pursuit of his dream.

Acteurs in Amateur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Amateur

Coach Carter

Coach Carter

(2005)

First Sunday

First Sunday

(2008)

Iverson

Iverson

(2014)

Concussion

Concussion

(2015)

Burning Sands

Burning Sands

(2017)

First Match

First Match

(2018)

On My Block

On My Block

(2021)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Pickpockets

Pickpockets

(2017)

Rapture

Rapture

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

Fastest Car

Fastest Car

(2019)

Dude

Dude

(2018)

21 Thunder

21 Thunder

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.