Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amateur

Film, 2018, 96 minuten
Amateur
Nadat een 14-jarig basketbaltalent is gescout door een elitaire middelbare school, wordt hij geconfronteerd met corruptie en hebzucht in de amateursport.
De film Amateur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Amateur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amateur op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Terron, een 14-jarige jongen, wordt gerekruteerd voor een elite school. De jongen is een groot basketbaltalent. Toch heeft hij moeite te integreren in zijn nieuwe team. De coach laat hem intense trainingen en beproevingen ondergaan. Tot overmaat van ramp wordt Terron geconfronteerd met corruptie en hebzucht binnen de amateursport.

Amateur op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Amateur is a movie starring Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, and Hanna Longo. A young basketball future star struggles with his personal life in pursuit of his dream.

Acteurs in Amateur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Amateur

Coach Carter

Coach Carter

(2005)

Iverson

Iverson

(2014)

Burning Sands

Burning Sands

(2017)

First Match

First Match

(2018)

On My Block

On My Block

(2018)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Pickpockets

Pickpockets

(2017)

Rapture

Rapture

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

Fastest Car

Fastest Car

(2018)

Dude

Dude

(2018)

First Sunday

First Sunday

(2008)

21 Thunder

21 Thunder

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.