Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amateur

Film, 2018, 96 minuten
Amateur
Nadat een 14-jarig basketbaltalent is gescout door een elitaire middelbare school, wordt hij geconfronteerd met corruptie en hebzucht in de amateursport.
De film Amateur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Amateur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amateur op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Terron, een 14-jarige jongen, wordt gerekruteerd voor een elite school. De jongen is een groot basketbaltalent. Toch heeft hij moeite te integreren in zijn nieuwe team. De coach laat hem intense trainingen en beproevingen ondergaan. Tot overmaat van ramp wordt Terron geconfronteerd met corruptie en hebzucht binnen de amateursport.

Amateur op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Amateur is a movie starring Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, and Hanna Longo. A young basketball future star struggles with his personal life in pursuit of his dream.

Acteurs in Amateur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Amateur

First Sunday

First Sunday

(2008)

Iverson

Iverson

(2014)

Concussion

Concussion

(2015)

Burning Sands

Burning Sands

(2017)

First Match

First Match

(2018)

On My Block

On My Block

(2021)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Pickpockets

Pickpockets

(2017)

Rapture

Rapture

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

Fastest Car

Fastest Car

(2019)

Dude

Dude

(2018)

21 Thunder

21 Thunder

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.