Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

América vs. América

Tv-serie, 2022
América vs. América
Deze docureeks duikt in het verleden, het heden, de toekomst en het DNA van de spelers van América, de meest succesvolle en controversiële voetbalclub van Mexico.
De tv-serie América vs. América is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. América vs. América is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Intiem, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Meer zoals América vs. América

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
Break Point
Reis mee met enkele van 's werelds meest getalenteerde tennissers die willen schitteren op Grand Slam-toernooien in een seizoen boordevol actie.
Noise
In de zoektocht naar haar vermiste dochter komt een moeder bij een hulpnetwerk terecht. Daar vindt ze steun bij andere vrouwen die een door geweld verwoest leven leiden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.