Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Anarchist

Documentaire, 2016, 80 minuten
American Anarchist
Deze documentaire schetst het leven van William Powell, die begin jaren 70 het boek The Anarchist Cookbook schreef en daarvan in zijn latere jaren spijt kreeg.
De documentaire American Anarchist is uitgebracht in 2016 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Anarchist op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Hoe breng je een regering ten val, maak je explosieven en boobytraps en confronteer je militaire strijdkrachten? Dat alles is gemakkelijker dan je denkt. De roman 'The Anarchist Cookbook' van William Powell werd gepubliceerd in de jaren zeventig. Meer dan twee miljoen exemplaren werden verkocht en het werk is te vinden in de online boekhandels met slechts een klik. Er zijn individuele "recepten" uit het boek op grote schaal online beschikbaar en er werden video-experimenten geplaatst door een aantal personen die het riskeerden de explosieven thuis te bereiden. Misschien nog belangrijker is het dat de inhoud van het boek gebruikt wordt om veel mensen te doden. Dit komt aan bod in deze schokkende documentaire. De film onderzoekt het leven en de oorzaken die William Powell dreven tot het schrijven, publiceren en verspreiden van zo'n gevaarlijk en berucht boek.

American Anarchist op IMDB

Score: 5,9 van de 10

The story of one of the most infamous books ever written, "The Anarchist Cookbook," and the role it's played in the life of its author, now 65, who wrote it at 19 in the midst of the counterculture upheaval of the late '60s and early '70s.

Acteurs in American Anarchist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals American Anarchist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.