Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Assassin

Film, 2017, 111 minuten
American Assassin
Nadat student Mitch Rapp een tragisch verlies heeft geleden tijdens een terroristische aanslag, trekt zijn vastberaden wraakzucht de aandacht van de CIA.
De film American Assassin is uitgebracht in 2017 en duurt 111 minuten. In de eerste film uit de hitserie van schrijver Vince Flynn speelt Michael Keaton een keiharde CIA-trainer. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Assassin op IMDB

Score: 6,2 van de 10

After the death of his girlfriend at the hands of terrorists, Mitch Rapp is drawn into the world of counterterrorism, mentored by tough-as-nails former U.S. Navy S.E.A.L. Stan Hurley.

Trailer

Acteurs in American Assassin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals American Assassin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.