Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Experience: Tesla

Documentaire, 2016, 53 minuten
American Experience: Tesla
De geniale uitvinder Nikola Tesla, die met zijn ideeën zorgde voor een revolutie in elektriciteitsgebruik, voorzag nieuwe technologie die jaren later onmisbaar werd.
De documentaire American Experience: Tesla is uitgebracht in 2016 en duurt 53 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Experience: Tesla op IMDB

Score: 7 van de 10

Meet Nikola Tesla, the genius engineer and tireless inventor whose technology revolutionized the electrical age of the 20th century. Although eclipsed in fame by Edison and Marconi, it was ...

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals American Experience: Tesla

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.