Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Experience: The Circus

Tv-serie, 2018
American Experience: The Circus
Verken de geschiedenis van het Amerikaanse circus: de transformatie van een kleine piste tot een cultureel evenement en uiteindelijk een stervend ras.
De tv-serie American Experience: The Circus is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

American Experience: The Circus op IMDB

Score: 7,8 van de 10

This mini-series tells the story of one of the most popular and influential forms of entertainment in American history. Through the intertwined stories of several of the most innovative and...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals American Experience: The Circus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
That '90s Show
Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.