Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Experience: The Circus

Tv-serie, 2018
American Experience: The Circus
Verken de geschiedenis van het Amerikaanse circus: de transformatie van een kleine piste tot een cultureel evenement en uiteindelijk een stervend ras.
De tv-serie American Experience: The Circus is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

American Experience: The Circus op IMDB

Score: 7,8 van de 10

This mini-series tells the story of one of the most popular and influential forms of entertainment in American history. Through the intertwined stories of several of the most innovative and...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals American Experience: The Circus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.