Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Experience: The Circus

Tv-serie, 2018
American Experience: The Circus
Verken de geschiedenis van het Amerikaanse circus: de transformatie van een kleine piste tot een cultureel evenement en uiteindelijk een stervend ras.
De tv-serie American Experience: The Circus is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

American Experience: The Circus op IMDB

Score: 7,8 van de 10

This mini-series tells the story of one of the most popular and influential forms of entertainment in American history. Through the intertwined stories of several of the most innovative and...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals American Experience: The Circus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
AJ and the Queen
Ze reizen het land door in een oude camper. Dragqueen Ruby Red komt een wonderbaarlijke sidekick tegen: AJ, een stoere, tienjarige verstekeling.
Medical Police
Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
The Circle
Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.