Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Horror Story

Tv-serie, 2016, 3.854.101 beoordelingen
American Horror Story
Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen, en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn.
De tv-serie American Horror Story is uitgebracht in 2016. Jessica Lange won hier twee Emmy’s en een Golden Globe voor. Lady Gaga won een Golden Globe voor haar rol in seizoen 5. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Eng, Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Horror Story op IMDB

Score: 8 van de 10

An anthology series that centers on different characters and locations, including a haunted house, an insane asylum, a witch coven, and a freak show.

Trailer

Acteurs in American Horror Story

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals American Horror Story

Skins

Skins

(2013)

Grimm

Grimm

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.