Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Pie 2

Film, 2001, 104 minuten, 4.482.847 beoordelingen
American Pie 2
Jim, Oz, Kevin en Stifler zijn terug en geiler dan ooit! Na hun eerste jaar aan de universiteit komen ze weer samen en huren ze een strandhuis voor de zomer.
De film American Pie 2 is uitgebracht in 2001 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Pie 2 op Moviemeter

De jongens uit deel één hebben inmiddels een jaar studie achter de rug, en komen elkaar weer tegen. Nadia komt Jim opzoeken, maar hij is bang dat hij seksueel gezien nog steeds niet helemaal klaar is voor haar. Hij besluit Michelle weer op te zoeken, in de hoop zo nog het één en ander te leren.

American Pie 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

The continuing bawdy adventures of a group of friends reuniting after their first year of college.

Acteurs in American Pie 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals American Pie 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.