Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Pie Presents: The Naked Mile

Film, 2006, 101 minuten
American Pie Presents: The Naked Mile
Erik, de preutse neef van Matt en Steve Stifler, is nog maagd en komt uit zijn schulp als hij samen met zijn vrienden deelneemt aan de Naked Mile op de campus.
De film American Pie Presents: The Naked Mile is uitgebracht in 2006 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Pie Presents: The Naked Mile op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

Wanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.

American Pie Presents: The Naked Mile op IMDB

Score: 5 van de 10

When Erik Stifler gets a free pass to do whatever he wants from his girlfriend, he and his two best friends head to see his cousin Dwight for the Naked Mile and a weekend they will never forget.

Acteurs in American Pie Presents: The Naked Mile

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Engels;Turks

Meer zoals American Pie Presents: The Naked Mile

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.