Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Poltergeist 2

The Poltergeist of Borley Forest
Film, 2014, 103 minuten
American Poltergeist 2
Een geest achtervolgt een tiener nadat deze in het bos de strop van een beul is tegengekomen. Nu moet ze lokale mysteries oplossen om aan de boze geest te ontsnappen.
De film American Poltergeist 2 is uitgebracht in 2014 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Poltergeist 2 op Moviemeter

Score: 1,1 van de 5

Tijdens een nacht van onbezorgd feesten in het bos, ontketent Paige Pritchard ongewild een reeks gebeurtenissen. Zij wordt nu gekweld door bovennatuurlijke verschijningen die angstaanjagend zijn en steeds gewelddadiger worden. Paige onderzoekt het verleden en leert dat hetgeen haar achtervolgt een kwaadaardige entiteit is. Naarmate de kracht van de entiteit groeit en haar vrienden ten prooi vallen, is het nog maar de vraag of iemand de Poltergeist van Borley Forest kan stoppen.

American Poltergeist 2 op IMDB

Score: 2,5 van de 10

After visiting a supposedly haunted forest, a teen girl comes to believe that a violent poltergeist has followed her home and is stalking her and so with her brother and friends, sets out on a mission to unravel its mystery and stop it before it harms someone.

Acteurs in American Poltergeist 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals American Poltergeist 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Insidious: The Last Key
Helderziende Elise Rainier wordt geplaagd door herinneringen. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om het verleden te begraven en opent de deur naar duistere geheimen.
La influencia
Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.
In the Tall Grass
Als een zwangere vrouw en haar broer een enorm veld met hoog gras inlopen om een jongen te helpen, ontdekken ze dat ze daar mogelijk nooit meer uit kunnen komen.
I Still See You
Een scholiere begeeft zich onder de geesten en ontmoet tien jaar na een dodelijke ontploffing een spookachtige jongen die de scheiding tussen leven en dood laat vervagen.
Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.