Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Action Hero

Film, 2022, 128 minuten
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
De film An Action Hero is uitgebracht in 2022 en duurt 128 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. An Action Hero is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in An Action Hero

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals An Action Hero

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.