Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Angel at My Table

Film, 1990, 157 minuten
An Angel at My Table
Na een vreselijke jeugd en jaren in een psychiatrische inrichting ontpopt een verlegen meisje zich als de voornaamste dichter van Nieuw-Zeeland in deze boeiende film.
De film An Angel at My Table is uitgebracht in 1990 en duurt 157 minuten. De controversiële bewerking door Jane Campion van de autobiografieën van de Nieuw-Zeelandse schrijfster Janet Frame. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in An Angel at My Table

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals An Angel at My Table

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.