Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Angel at My Table

Film, 1990, 157 minuten
An Angel at My Table
Na een vreselijke jeugd en jaren in een psychiatrische inrichting ontpopt een verlegen meisje zich als de voornaamste dichter van Nieuw-Zeeland in deze boeiende film.
De film An Angel at My Table is uitgebracht in 1990 en duurt 157 minuten. De controversiële bewerking door Jane Campion van de autobiografieën van de Nieuw-Zeelandse schrijfster Janet Frame. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in An Angel at My Table

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals An Angel at My Table

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Układ zamknięty
Als een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken. Ze vechten om hun reputatie te herstellen.