Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Evening With Matt Monro

Film, 2005, 48 minuten
An Evening With Matt Monro
Tijdens een tour door Australië in 1967 zingt Matt Monro in Melbourne zijn beroemde hits. De opname van zijn enige gefilmde liveoptreden werd 40 jaar later gevonden.
De film An Evening With Matt Monro is uitgebracht in 2005 en duurt 48 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Intiem.

Acteur

Meer zoals An Evening With Matt Monro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.