Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Inspector Calls

Film, 2015, 86 minuten
An Inspector Calls
Wanneer inspecteur Karl bij het Kau-landhuis aankomt voor een groot verlovingsfeest, heeft hij nieuws over de zelfmoord van een jonge vrouw. En hij heeft een paar vragen.
De film An Inspector Calls is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

An Inspector Calls op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A mysterious Inspector investigates the wealthy Birling family and their dinner guests following the suicide of a young woman.

Acteurs in An Inspector Calls

Regisseurs

Meer zoals An Inspector Calls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.